Резултати конкурса за посао РТС-а

После више од 3 године нестрпљивог очекивања објављени су резултати конкурса за посао РТС-а „Тражимо сто младих стручњака за 21. век". Како незванично сазнајемо, нијадан од кандидата није задовољио све потребне услове конкурса.

„У више кругова избора стурчњака за одређене позиције пронашли смо заиста најбоље који су јако спремни, стручни и мотивисани за рад, међутим они данас ипак не задовољавају почетни услов, нису више млади“, објашњава А.Н, наш извор из РТС-а који жели да остане анониман.

А.Н. изражава и забринутост како то да толико квалитетни, млади стручњаци нису успели да пронађу посао у складу са својим способностима целе 3 године, али им и поручује да упркос свему не смеју да одустану од својих циљева и идеја.

Како се најављује РТС ће добити и специјално признање Туристичке организације Београда,  као један од најуспешнијих пројеката у коме је око 15000 пријављених на конкурс посетило Београд, а самим тим и допринели развоју града трошећи новац на преноћиште, храну, превоз као и за многе друге потребе ових младих људи и то неки по неколико пута пролазећи строге критеријуме проласка у наредни круг.

На ове најаве А.Н. каже: „Сматрамо да смо овим пројектом урадили много на афирмацији РТС-а и Београда у целини. Додуше, иницијалну идеју смо добили у многобројним сајмовима запошљавања где на леп, једноставан и потпуно бесплатан начин промовишете сопствене компаније, али према обиму пројекта мислим да заслужујемо ово престижно признање.“

Овом приликом честитамо РТС-у на успешном пројекту.

Са поштовањем,
Иван Бућковић




Нема коментара:

Постави коментар